ДПС създаде модела за приемственост в правенето на политика. Това

...
 ДПС създаде модела за приемственост в правенето на политика. Това
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Руен: ДПС създаде модела на приемственост в политиката

 izbori_2023_v1_013

 

Движение за права и свободи сътвори модела за последователност в правенето на политика. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Руен. Той напомни, че Движение за права и свободи се роди като партия от тъгата и потъпканото достолепие на българските жители, които станаха жертва на опитите за насилствена асимилация.

Ако първоначално търсехме фрагменти, тъй като по-голямата образована част бе отпътувала за Турция, то във времето изградихме фрагменти. Смениха се генерации, напомни Карадайъ.

Моделът за последователност в правенето на политика ни бе даден от доктор Ахмед Доган, основателят на Движение за права и свободи, уточни Карадайъ.

Така в Движение за права и свободи създадохме модел за предаване на щафетата сред поколенията, сподели Карадайъ. И акцентира: " Трябва да превърнем този модел в просвета на последователност, вътре в Движението за права и свободи ".

Всички ние сме Движението за права и свободи и всеки един от нас еднообразно има правото да бъде претендент за другите органи вътре в партията. От друга страна всеки от нас има правото да бъде претендент за разнообразни изборни позиции, издигнати от Движение за права и свободи, сподели Карадайъ.

Трябва да създадем онази просвета, която да направи по този начин, че младите генерации да не търсят вяра за политическа кариера и реализация отвън Движение за права и свободи, уточни още Карадайъ.

Най-хубавото, че в Руен имаме няколко такива образеца и единият от тях седи пред мене, сподели Карадайъ, акцентирайки претендента за кмет на Руен Ахмед Мехмед.

Руен е добър образец. Един сполучлив кмет, по модела на Ахмед Доган, когато е на върха на постигнатото и има толкоз изпълнени неща, че цяла България да завижда на Руен, предава щафетата, с цел да остане на върха, сподели Карадайъ.

В Движение за права и свободи нямаме потребност от личностно опълчване, безапелационен бе Карадайъ.

Разделеното общество не може да просперира, през днешния ден имаме потребност от обединяване. Конкуренцията би трябвало да е в концепциите за решение на проблемите на хората, уточни още Карадайъ.

Най-важното на тези избори е да изберем достойните претенденти за кметове на кметства, на общини, достойните общински съветници. Те са издигнати от Движение за права и свободи Движението за права и свободи, и тях ще ги изберем с номер 57, прикани Мустафа Карадайъ.

Европа приказва за цифров преход, за зелен преход, за зелена стопанска система. Всяко решение на кметската администрация би трябвало да води до по-висок витален стандарт, съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов. И добави: " Високите приходи ще дойдат с привличането на вложители ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР